Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mi van velem....

Nem tudom mi van velem. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor hányingerem van. Ha hallom, hogy mellettem a párok cuppognak, meg akkor is néha, ha valaki hozzám ér, nem bírom elviselni. Vagy ha olyan helyzetbe kerülök hogy megismerkednék valakivel, akkor is inkább visszakozok, mert nem bírom, hányingerem lesz.

Undorodom, és kellemetlenül érzem magam, de nem tudom miért és nem tudom mit kezdjek vele. Így számomra elképzelhetetlen hogy legyen egy kapcsolatom.

Nektek mi a véleményetek, miért van ez?

(17 éves lány vagyok, teljesen egészséges, nem terhes)

2018. nov. 6. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:
A cuppogó pároktól nekem is hányingerem van. Amúgy lehet leszbikus vagy csak nem tudsz róla.
2018. nov. 6. 22:10
 2/2 anonim válasza:
Az én véleményem: Introvertált és antiszociális vagy, hajlamod van a szociofóbiára. Ha nagyon nincs semmi nemi vágyad, még magadhoz sem nyúlsz, vagy aszexuális vagy, vagy pedig későnérő. A tömegiszony normális, sokaknak van. A cuppogástól undorodás is normális. De azt sose mondd, hogy soha nem lesz kapcsolatod. Mert lehet, hogy az embereket nem szereted, de az orgazmust mindenki szereti.
2018. nov. 6. 22:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!