Szerintetek hogy néz ki a képen látható csaj?
hogy ha meg csinálsz mindent ak nem elszel gáz:D most még elégfgéé...deh egyes doilgok csodát müvelnek veled:D
14F
Uhh hát igyekszem tömör és nem sértő lenni:
Nekem nagyon nem jössz be:
-Csúnya fog
-Ápolatlan arc
-Szemüveg (bár ha szép vagy az még elfogadható)ja ésnagyon sz.r szemüveget válaszottál
-Meg olyan ápolatlan vagy
Meg elég stréber lehetsz vagy inkább okoskodó..nekem nem jössz be..ja és kb 11-12nek nézznélek
13 kb. ápolatlan, csúnya.
Fogszabályzó, új szemüveg, új ruhatár, és egy jó fodrász, szemöldök szedés és arctisztítás.
Nos ennyi lenne a javaslatom. Ne sminkelj, hanem próbáld meg a lehető legtisztábban ápolni.
És amikor olyan 16-7 éves leszel ezt mind megköszönöd nekünk. Mert szépek lesznek a fogaid, és teljesen máshogy fogsz kinézni. Szép tiszta lesz a bőröd.
Szerintem nem ronda az arcod, csak tenyleg kicsit valtoztatnod kene a kulsodon, hogy kihozd magadbol a maximumot. De aranyosnak tunsz, a kutyad pedig tunderi:)
Amugy kb 12 evesre tippelnelek.
Én se úgy gondoltam h teljesen :D
Csak aki kiszedeti az általában többet szedet ki a kelleténél.
Ez is olyan dolog h inkább több legyen mint kevesebb. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!