Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdemes olcsó órát venni?

Érdemes olcsó órát venni?

Figyelt kérdés

Megszeretném venni életem első karóráját, de nem tudok és nem is akarok egy vagyont rákölteni. Csak alkalmakra venném fel. Egyenlőre a Curren -nél találtam a legtöbbet ami tetszik, de elég olcsók, 10ezer körül mozognak.

Mennyiért lehet szerintetek legalább pár évig működő órát venni? Mit ajánlatok?

2018. okt. 30. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez mennyiben önismeret? Olcsó karórát ezer forint alatt is tudsz venni, s pár évig az is működik.
2018. okt. 30. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
kb 1000-ért vettem,10 éve, teljesen jó, elemet néha cserélni kell
2018. okt. 30. 12:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat, nem önismeretbe akartam kitenni.

Köszönöm a válaszokat!

2018. okt. 30. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább mvmt, vincero, vagy daniel Klein órát ajánlanék. A curren óra nagyon nagyon nagyon gyenge minőségű kínai casio másolat. Ebayen vettem egyet kíváncsiságból, de a fémszíj festéke megfogja a csuklómat, és valószínűleg nem csak esztétikailag rombolja az órát, de egészségtelen is. Curren órát szerintem semmiképp ne vegyél. Nem kell vagyont rákölteni órára de azért legyen valami karakterisztikája az órának. Az előbb felsoroltakon kívül még A Lorus márkát ajánlanám, esetleg használtan is. De mégegyszer mondom, curren órát semmiképp ne vegyél.
2018. okt. 31. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a hozzászólásokat!
2018. nov. 8. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!