Mien cucc ez, "dzsoin" kiejtve, valami kábítószer-szerű dolog lehet?
"dzsoint", leirva egyébként 'joint'.
ez a marihuánás (füves) cigi neve. "Elszivunk egy jointot?"
Nem akarlak buzdítani a használatára, mert az bűncselekmény, és itt figyelnek mindenkit, de szerintem gondolkozz el, hogy mi a problémád vele, és eleget tudsz-e róla, hogy véleményt alkoss. Annyi féle van, annyi féle hatással, és mellékhatással, de aki a kábítószer szót összefoglalóan használja rájuk, az azt hiszi, hogy a fű szinte olyan, mint a heroin, pedig ég és föld.
Szóval nem buzdítalak a használatára, csak azt mondom el, mint a prevenciósok szoktak: "Ne az alapján dönts, amit mondanak." Csak én ezt a prevenciósokra értem. Ne gondold, hogy csak a prevenciósoknak, vagy csak a drogosoknak hinni közel visz téged a valósághoz. Próbáld meg megismerni mindkettő álláspontot, és próbálj meg független, hiteles információkat is találni. Megfigyelheted, hogy a prevención, és a drogosok szájából szinte teljesen más mese hangzik el, de az igazság az valahol a kettő között van. Még annyit, hogy a használat általában és jobb esetben nem egyenlő a függéssel. Ha eleget tudsz valamiről, na akkor legyél a híve, vagy akkor ellenezd azt. De ha azt se tudod, hogy mi a joint, akkor elég messze állsz attól, hogy valós képed legyen.
ősi? ugyérted lejárt duma és nagyon CINKES kimondani...
ááááhh ezt a hülyeséget...
csak vicc volt ugye?!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!