Miért vagyok ennyire perverz, érzek késztetést ezekre a dolgokra? (18f)
Van egy barátnőm akivel már 4-5 éve ismerjük egymást és nagyon jóban vagyunk, időnként találkozunk suli után, kajolni, úszni megyünk és nekem be is jön de én neki nem, amit el is fogadtam, viszont amikor vele vagyok folyamatosan késztetést érzek arra hogy megpusziljam/megcsókoljam/simogassam és sokszor egyéb, 18+-os dolgok is amiket nem írok le mert akkor nem engedi ki a kérdésemet a GYIK.
Viszont ez nem csak vele van így, bármikor meglátok egy lányt akár barátnőm akár nem, késztetést érzek arra hogy megnézzem, "megfogjam", és látható jelei is vannak ennek ami valljuk be őszintén, random az utcán/pizza evés közben igen kellemetlen dolog...
+, volt már nem egy alkalommal mikor hasonlóképp be voltam indulva és azzal a barát barátnőmmel beszélgettem akit fentebb említettem, ő viszont nem küldött el a fenébe meg nem cseszett le, hanem annyit írt hogy most ez így van nekem és annyi, "majd lenyugszom" és ezzel letudta az egészet amit írtam/mondtam neki.
Miért vagyok ennyire perverz és mit csinálhatnék ellene? Az önkontrollom egyre csekélyebb és már kezd tényleg sok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!