Az igaz szerelmet tényleg el lehet halasztani?
Figyelt kérdés
Mert nekem azt hiszem volt egy nagyon jó alkalmam, csak nem éltem vele, a pasi meg azóta összejött mással..pedig ennyi közös dolgot még senkivel nem találtam a gondolkodásomban mint vele...:(2010. jún. 24. 13:43
1/4 anonim válasza:
Miért halasztottad el az alkalmat?
A fiú is így érzett irántad?
Mert én tudom(mert fiú vagyok) hogy a fiúk könnyebben beleszeretnek a lányba.(ahogy én is: D)
17/f.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért mert nem mondtam meg mit érzek,mert rákérdezett,viszont nem adtam konkrét választ,hanem olyan nemtudom féleség.
Azt sem tudom ő mit érzett, de nagyon sokat dumáltunk,bár erről igy konkrétan nem beszéltünk.
Amúgy azért nem adtam konkrét választ,mert még én sem tudtam, csak most hogy már nem dumálunk hiányzik...
2010. jún. 24. 16:16
3/4 anonim válasza:
Értem.
Hát.nem tudom.ez típustól függ. Mert én ragaszkodó típus vagyok, és ha szeretek valakit, és nem jön össze vele, vagy szakítunk akkor nem megyek rögtön máshoz.
Szerencsére megtaláltam Őt*.*:)(L)
Amúgy beszélj vele erről..ha még érdekel.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy már segítene vmit, mert eleve messze lakunk, meg amúgyis csak egy megérzés, csak én nagyon babonás vagyok, csak megerősítésre vaan szükségem, ha ez nem jön össze akkor még nem késtem le...:)
2010. jún. 25. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!