Miért nem játszik velem senki, egyre bénább vagyok mindenben?
Kb egy fél éve még minden jó volt, mindenki játszott velem Team Fortress 2-t. Most meg a b_zi fortnite megy egyfolytában. Akárhányszor meghallom ezt a szót, mindig mérhetetlen düh önt el. Miért létezik ez a thash egyáltalán? Egyre szarabbul érzem magam emiatt, már csak én játszok ezzel a játékkal az egész évfolyamból, ráadásul más játékokban is egyre csak szarabb leszek. Lassan már nem is szórakoztatják a játékok, de így még szinte nem is lenne miről beszélgetni másokkal, és hiányoznának is ezek után. Bá igaz hogy inkább hétvégente Tf2-zök, de akkor is eléggé cikiy hogy 101es szinttel alig produkálni valamit. A skill az meg csak megy lefelé, mintha egyfolytába törlődne minden ami a játékkal kapcsolatos. Ja és senki se említsem hogy próbáljam ki a fortnite ot mert NEM! Nem vagyok hajlandó ilyen hájpvonattal játszani.
Válaszokat előre is köszönöm, trollok kíméljenek.
Még pár év, és rádöbbensz, hogy az egész nem más, mint virtuális statisztika ami senkit nem érdekel a valós életben, és az a pár ezer óra amit a játék előtt töltöttél, a világon nem jelent sehol semmit.
És akkor majd elengeded a másoknak való megfelelési és teljesítési kényszert is, mert megtanulod elvonatkoztatni hogy mi fontos az életben, mi a a valóság és mi a szórakozás. És ha már szórakozás, akkor kezeld is úgy: nehogy már egy játék felidegesítsen és alárendeld magad... Ha nem tetszik otthagyod, ha más tetszik akkor mással játszol, ha idegesít akkor mérlegeled hogy tényleg megéri-e játszani vele. Te döntesz, mert te irányítasz. Nem az iskolatársak, nem a hype.
És ha tetszik az OW akkor vedd meg*
Hupsz ez kimaradt
Köszönöm az eddigi válaszokat
Ismerem az Owerwatchot, de nekem az egy kicsit bonyolult, meg nem is annyira tetszik. Igen, én is tudom, hogy a Valve egyre kevesebbet foglalkozik a kedvenc játékommal, ez ellen tényleg nem sok mindent lehet tenni. Másfél él telt el a Jungle Inferno óta, azóta semmi hír az ígért Heavy update-ről. ;-;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!