Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem játszik velem...

Miért nem játszik velem senki, egyre bénább vagyok mindenben?

Figyelt kérdés

Kb egy fél éve még minden jó volt, mindenki játszott velem Team Fortress 2-t. Most meg a b_zi fortnite megy egyfolytában. Akárhányszor meghallom ezt a szót, mindig mérhetetlen düh önt el. Miért létezik ez a thash egyáltalán? Egyre szarabbul érzem magam emiatt, már csak én játszok ezzel a játékkal az egész évfolyamból, ráadásul más játékokban is egyre csak szarabb leszek. Lassan már nem is szórakoztatják a játékok, de így még szinte nem is lenne miről beszélgetni másokkal, és hiányoznának is ezek után. Bá igaz hogy inkább hétvégente Tf2-zök, de akkor is eléggé cikiy hogy 101es szinttel alig produkálni valamit. A skill az meg csak megy lefelé, mintha egyfolytába törlődne minden ami a játékkal kapcsolatos. Ja és senki se említsem hogy próbáljam ki a fortnite ot mert NEM! Nem vagyok hajlandó ilyen hájpvonattal játszani.

Válaszokat előre is köszönöm, trollok kíméljenek.

2018. okt. 1. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Még pár év, és rádöbbensz, hogy az egész nem más, mint virtuális statisztika ami senkit nem érdekel a valós életben, és az a pár ezer óra amit a játék előtt töltöttél, a világon nem jelent sehol semmit.

És akkor majd elengeded a másoknak való megfelelési és teljesítési kényszert is, mert megtanulod elvonatkoztatni hogy mi fontos az életben, mi a a valóság és mi a szórakozás. És ha már szórakozás, akkor kezeld is úgy: nehogy már egy játék felidegesítsen és alárendeld magad... Ha nem tetszik otthagyod, ha más tetszik akkor mással játszol, ha idegesít akkor mérlegeled hogy tényleg megéri-e játszani vele. Te döntesz, mert te irányítasz. Nem az iskolatársak, nem a hype.

2018. okt. 1. 16:30
 2/4 GenjiMain válasza:
Szerintem ha nincs meg,nézz videókat az overwatch-ról azzal többen játszanak.A tf2 kezd kihalni és bár a hiedlmekkel és meme-ekkel ellentétben CSAK a közössége tartja össze, mert valjuk be nem foglalkozik vele a valvE 2 évet kellett a pyro updatere várni----》örülünk,ha halloween és karácsonyi event nem szűnik meg,de mostanában újra elkezdtem TF2zni ha gondolod addolj be:RostosNarancslé
2018. okt. 5. 15:03
 3/4 GenjiMain válasza:

És ha tetszik az OW akkor vedd meg*

Hupsz ez kimaradt

2018. okt. 5. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat

Ismerem az Owerwatchot, de nekem az egy kicsit bonyolult, meg nem is annyira tetszik. Igen, én is tudom, hogy a Valve egyre kevesebbet foglalkozik a kedvenc játékommal, ez ellen tényleg nem sok mindent lehet tenni. Másfél él telt el a Jungle Inferno óta, azóta semmi hír az ígért Heavy update-ről. ;-;

2019. ápr. 15. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!