Mit csináljak? Ronda vagyok, nincsenek barátaim, minden rossz.
Először is, örülj neki, hogy nem Észak-Koreában laksz.
Mivel lány vagy, örülj neki, hogy nem muszlim országban laksz.
Mivel elég gazdag családban élsz ahhoz, hogy legyen interneted és számítógéped, örülj neki, hogy nem az ültetvényeken kell dolgoznod.
Aztán:
Ne azzal foglalkozz, hogy a többiek mit gondolnak rólad.
Attól, hogy az osztályodban mindenki ilyennek tart, attól még nem biztos, hogy minden ember a világon ilyennek tart.
Járj el más helyekre is ismerkedni, diszkóba, kocsmába, szórakozóhelyekre. Barátkozz a suliban osztályodon kívüliekkel is.
Felnőtt korodban elmehetsz plasztikai műtétre is.
növeld az önbizalmad :D állj a tükör elé, és győzködd magad, hogy szép vagy! :D é ha úgy jössz el a tükör elől, hogy úgy gondlod, nem vagy szép, akkor vesztettél. Ami pedig elég gáz, hogy egy tükör legyőz téged, nem? Szóval nyerned kell minden áron :D
Vagy gondolj arra, hogy azért mondja mindenki, hogy csúnya vagy, mert rossz nekik, hogy szebb vaqy náluk :P
Mellesleg pedig biztos nem vagy csúnya, mert Isten minden embert egyformán szépre teremtett. Csak meg kell találnod magadban, hogy ások is megtalálják benned.
Valahogy én is így érzek.
Ha akarsz,írhatsz privát üzenetet,és beszélgetünk,nekem is hiányzik a táraság...
15/L
ismételni tudom csak az előző válaszolott nekem is irhatsz ha barátokat szeretnél.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!