Ha nem keresnek a barátaim én se keressem őket?
Ó...te egy boldog ember lehetnél, ha le tudnál leszakadni a vélt (sok)barátaidról..
...mert igazi barát nincs, csak te hiszed..
én is egyke vagyok, unokatestvér nélkül, és olyan jó...feltalálom magam, nem akarok senkihez tartozni, és így megelőzöm a csalódásokat...mondhatnánk, hogy én sem lehetek egy barátságos ember...hát nem is, mert akiket ismerek, azok csak a haszonleséssel törődnek..
amúgy definiálnád az igaz barát fogalmát...hadd tudjam meg, miről maradok le...
párkapcsolatra gondoltál? az nagyon izgalmas...sokkal jobb buli, mint a barátság..
Ha nem ennyire nem keresik veled a kapcsolatot, akkor engedd el őket. Esetleg ha tudtok cseteljetek, hogy kevésbé érezd magad egyedül, de szerintem jobb lenne, ha új barátokat próbálnál keresni, ott, ahol vagy. Vagy, ahogy az előző is mondta, a párkapcsolat jó ötlet.
Most gimis ballagás után nálam is ez van, akiről azt hittem, hogy 6 évig a legjobb barátom volt sz.rik rám, egy darabig próbálkoztam, aztán mostmár inkább hagyom, további csalódásoktól kímélem magam :D jobb a fájdalom mentes eltávolodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!