Hogyan legyek boldog ember? Hogyan tudjak hinni magamban?
20/F
Felvidékről származom. Fogok igyekezni, helyesen írni.
Nem mondom, hogy nem tudom milyen jó srác vagyok, de próbálok jó ember lenni, kedves az emberekhez, jószívű lenni, egy szóval segíteni másokon ha tudok.
Másokról el tudom képzelni, hogy boldogok lesznek, és én magamról ezt nem tudom elképzeni, miért? Mindig változékony a kedvem. Egyszer jó kedvem van, másodszor még depresszióban küzködök. Érzékeny vagyok, már olyan téren, hogy megérzem az olyan dolgokat a ROSSZ dolgokat, ami végett csalódott leszek, és szomorú, vajon nekem miért nem lehet ilyen szerencsém.
Igazán nem dicsérem magam, hogy milyen jó gyerek vagyok, de igazán nem fogyasztok alkoholt, nem cigizem, nem járok bulizni, se nem fekszek össze akármilyen lányokkal (kinek kelletnék, milyen lánynak). Nem tudok egyszóban hinni magamban, hogy megtalálom az igazit, mert ha jól alakul a dolog egy lánnyal, irogatunk, tervezzük a találkozást, és mindig valami elromlik, nem ír vissza, de nem tudom miért. Ez már annyira le nyom tisztára idegileg, hogy depressziós maradok ez végett. Se barátaim, se baratnőm. Ez így nem mehet tovább, valahol kell változás, csak nem tudom hol. Sírnék, ordítanék, mert már nem bírom ezt a nyomást, ami bennem van, szenvedek legbelül. Nem tudom miért vagyok ennyire szerencsétlen, egyszóval nem tudom. Igazán a hajamot megcsinálom, parfümöt használok, de semmi nem jön be, semmi, egyaltalán semmi. Járok dolgozni iskolás műszakra, de nem tudom magamhoz húzni a lányokat, nem tudom mivel magamhoz húzni a lányokat. Csendes, túl csendes vagyok, de ha megismerekedek egy lánnyal, felszabadulok, és jobban érzem magam, mert jó érzés, hogy van érdeklődése a lánynak ismerkednie.
Hol változzak meg? Miben, hol a hiba? Kérlek segítsetek.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!