Hogyan lehetne leküzdi azt, hogy mobilon nem tudok annyira nyitotta beszélgetni?
Figyelt kérdés
Ha valaki felhív akkor elkezdek stresszelni, meg mikor nekem kell hívnom valakit akkor is. eddig ezt próbáltam kerülni, de mostantól "kötelező" lesz. Mit tehetnék annak érdekében, hogy telefonon is olyan nyíltan tudjak beszélni?2010. jún. 22. 18:12
1/2 anonim válasza:
Fű nekem is volt olyan munkám, hogy hívogatni kellett embereket, de rohadtul utáltam. Én azért nem szeretek így beszélni, mert nem mindig tok válaszolni olyan gyorsan (nem vok betépve...). De ez csak akkor megy, ha gyakorlod, mint mindent amitől félsz vagy nem megy...
2/2 anonim válasza:
egyszerű: a telefon másik végén is egy ember van. ha ő hív mit izgulsz? ő tudja mért hív, neked csak reagálnod kell. nem véletlen téged hív, az te válaszaidra kíváncsi (nem a téves hívásra gondolok :) ) ha meg te hívsz, tudod h kit meg miért, és annyi, ha már megbeszéltétek lerakod, nem kell csevejegni mindenáron :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!