Ezt csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Ezt csak beképzelem?
Testkepzavarban szenvedek egy ideje és ez történt.Sétáltunk az utcán,jött szembe velünk egy csapat részeg ember,elmentek mellettünk,beszéltek vmi témáról h “mindjárt megöl” vagy nemtudom ilyesmi aztán hirtelen annyit hallottam vagy nemtudom h “ez dagadt” pár másodperccel később visszanéztem mem néztek rám meg igazabol nemtudom h ezt mondták-e.Meg ha mkndt volna akkor nevettek is volna nem? Mert a részegek azok nevetnek ilyenkor. Lehet h beképzelem?
2018. aug. 21. 10:24
1/4 anonim válasza:
50%, mert vagy beképzeled, vagy nem. Amúgy van bármi jelentősége? Ha nem vagy dagadt, akkor felejtsd el, ha meg dagadt vagy, akkor fogyjál le. Nem bántásból írom, én dagadt vagyok, próbálok fogyni.
2/4 A kérdező kommentje:
De ha nem nézett rám közben meg utána sem? Raadasul így volt h mentek előttem mert nem fért el mindenki a járdán és a barátom ment előttem,és az a baj h én ha már egy D betűt hallok akkor egybol a dagadt szóra asszociálok
2018. aug. 21. 11:30
3/4 A kérdező kommentje:
Volt már olyan h ezen kattogott folyamatosan az agyam vki mondott vmit amiben volt egy D betű én meg a dagadt szot hallottam megsértődtem ra aztán mondta h meg csak nem is abban a témában beszélt
2018. aug. 21. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!