Szerintetek mi lehet?
Figyelt kérdés
Nem rég felhívták a figyelmemet, hogy nézzek utána, hogy mi mit is jelenthet az emberen.
Nos én lány vagyok hosszú barna hajjal, viszont van egy szőke tincsem, ami eredeti, egészen kicsi koron óta ott van.
Körülbelűl úgy 10 éve levágtam (nem volt feltünő, mivel általában takarásban van) DE! Visszanőtt.
Azt mondják ez valamit jelenthet, de bárhol,bárhogy keresem semmi választ nem kapok rá.
Illetve ugyan ezen az oldalon (a bal oldalamon) van egy -a többinél hosszabb- szőke szempillám is
Esetleg valaki valamit tud mondani ezekről?!
2018. aug. 11. 03:02
1/2 anonim válasza:
Szerintem te vagy Anna a frozenből,csak neki fehér tincs volt a hajában.
2/2 anonim válasza:
Pigmenthiányt jelent, semmi mást :D Van egy rokonom, akinek gyerekkora óta ősz tincs van a hajában, és büszkén viseli. A lánya is örökölte. Nekik viszont itt-ott a bőrünkön is vannak fehér foltok, amit napoztatni sem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!