Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » MIT csináljak, hogy az emberek...

MIT csináljak, hogy az emberek főleg ne a külsőm miatt szeressenek? Ti mit tennétek, hogy többet lássanak bennetek az emberek? Hogyan váljak szerethetővé?

Figyelt kérdés
A barátnőm mindig mondja szép arcom van régebben nem zavart ,de most igen ,ha ezt mondjak.Nem vagyok valami nagy beszélgető partner sem legtöbbször a barátaimnak állom a piát a beszélgetés helyett.Néha ,olyan üresnek érzem magam.Mindenki eltud magáról mondani 20mondatot meg folyékonyan beszélni a hobbijáról én meg ,olyan semmilyen személytelen embernek érzem magam ,aki senkit nem enged magához és akit nem lehet szeretni.

2018. jún. 25. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én először azzal kezdeném, hogy megismerem magam. Mit is szeretek igazából? Milyen lehet a személyiségem? Szereznék valami hobbit, bármit, ami leköt. Azzal is kicsit "meghatározod magad".

Utána kezdenék el beszélgetni. Inkább kérdeznék, ismerkednék az elején, csak később beszélnék magamról. Csak lassan, lépésekben.

Én egy nagyon visszahúzódó ember vagyok/voltam. Új helyzetben még mindig berozsdásodok, de már nem olyan rossz, mint régen volt. Velem az volt, hogy hobbim, érdeklődési köröm volt, személyiségem is, bár azt nem mutattam meg akárkinek. Nagy nehezen, de több barátom is lett gimiben. Viszont egy idő után úgy éreztem, hogy nem is én vagyok az, aki ott áll a barátaim előtt. Tényleg azért szeretnek engem, mert az vagyok, aki tényleg vagyok? Végül arra jutottam, hogy nem adom elő magam, az a valaki tényleg én vagyok. Szóval mindent magadban kell tisztáznod. Nehéz és hosszú folyamat.

Az pedig, hogy ne az arcodért szeressenek: Esetleg járj el olyan összejövetelekre, ahol mindenkit az azonos hobbija köt össze. Ismerkedj meg olyan emberekkel.

Vagy amikor megismerkedsz valakivel, akkor figyelj oda rá, hogy tényleg te magad érdekled őt, nem a külsőd, illetve, még ha először a külsőd is érdekli, utána tényleg meg akar-e ismerni téged és elfogad-e. Pont a beszélgetés lenne a kulcs az egészhez.

De a szép külső nem hátrány, gyengeség. Gondolj rá úgy, mint egy jó adottságra. Sajna manapság sokat a külsőről ítélnek először, de próbálj meg erre nem odafigyelni, mivel az embereknek sok hülyeségük van és még ez a leggyengébb közülük.

Remélem valamennyit tudtam segíteni.

2018. jún. 25. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedveled egyáltalán a barátaidat?
2018. jún. 29. 16:50
 3/3 anonim válasza:

"Mindenki eltud magáról mondani 20mondatot meg folyékonyan beszélni a hobbijáról én meg ,olyan semmilyen személytelen embernek érzem magam"

Akkor itt most az a baj, hogy nem mersz beszélni magadról, vagy nincs amit mondani rólad? Pl. Mit szoktál csinálni a mindennapjaidban? Bámulni a falat?

Nem muszáj nagy dumásnak lenned szerintem ahhoz, hogy szerethető légy. Az már elég magától értetődő, hogyha üres az életed, akkor üresnek érzed magad. Mégis mit kellene csinálni? Töltsd ki a mindennapjaidat.

2018. aug. 12. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!