Mi a kedvenc színed?
Figyelt kérdés
Esetleg fuznek valami emlekek hozza? Linkelhetsz kepeket is. :)2010. jún. 17. 10:34
22/43 anonim válasza:
Lila- valahogy megnuygtat: [link]
Am olvatsam hogy a sárgától jobban érzed magad mert nyár jut eszedbe tőle, a kék szín meg eűzi az éhességet :D
23/43 anonim válasza:
lila, fekete, rózsaszín!
Amiket még bírok: zöld, barna, kék, szürke
(politikai dolgoktól függetlenül am mind a narancssárgát mind a pirosat kerülöm:D)
24/43 anonim válasza:
Kék,narancssárga.Az utóbbi azért mert sztem egy vidám szín.Csak ne legyen túl rikító,mert azt már én sem bírom.A lilát meg a zöldet is szeretem.
26/43 anonim válasza:
Zöld, minden mennyiségben! :D Meg még a kék is jöhet, s egyéb világos szín. A feketét egyszerűen utálom, akármilyen divatos, az nem szín. S azért jó a zöld, mert elméletileg kékből és sárgából áll, a sárga élénkít, a kék meg megnyugtat. Ez az ellentétekből álló szín nagyon hasonlít rám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!