Az alkohol okozta barátságos érzés az miért van?
Milyen ősi ösztönöket idézhet fel az agyban? A sör. Mert minden alkohol mást hoz ki. Azt hiszem legalábbis más berúgni sörtől mint pl vodkától.
Most besöröztem. És hirtelen minden barátságos, de tudom, hogy ez hamarosan elmúlik, ezért gyorsan leírtam ezt.
Meséljetek.
Bár olyanról még soha nem hallottam, hogy a különböző szeszek más és más érzést váltanának ki, az viszont biztos, hogy minden ember másféle hangulatba kerül az alkohol hatására. Van aki barátságos lesz, úgy ahogy Te is és én is, és van aki agresszív, bunkó, így tovább.
Na egészségedre!
lenyomja a szorongtató gátlásokat - és hirtelen látni kezded, milyen szép a világ. Abszolút más a hatása pl a vodkának. az azonnal a "lábba megy" (oroszoknál elesik és meg is fagy, ezzel le vannak tudva a további nehézségek)
A világ szép - ezt józanul is észre lehet venni - jobb, mert ha elmúlik az alkohol erősebben jönnek vissza a gondok-bajok - ezt "gyógyítja " az ember újabb adaggal és..és...és ez egy ördögi kör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!