Mit gondolsz rólam? Így első benyomásra?
nekem így kicsit daginak tűnsz(lehet nem vagy de ezen a képen annak látszol)
de amúgy jól nézel ki és igen ahogy a többiek is mondták szép a szemed :) és nincs semmi baj a hajaddal
okos tekintet?
OKOS TEKINTET?
tiszta bamba agyilag zokn zombi aztse tudja holvan
Haaat... kicsit olyan onbizalomhianyosnak tunsz, aki nehezen baratkozik, csak akkor beszel, ha kerdezik. Nem sok kisugarzasod van, es ez foleg belulrol jon, lehet rajta valtoztatni. Az emberek gyakran a te szemeiddel latnak teged, ezt szoktak mondani, es jomagam is ezt tapasztalom. Ha sz*rul kezdodik egy nap, akkor kikrszit egy pattanas is az arcomon, ilyenkor a fene se vesz tudomast rolam, en meg morgok magamba a pattanas miatt. Ha meg jo a kozerzetem, akkor a kornyezetem is szepnek lat, pattanas ide vagy oda! :)Na jo, kicsit elkalandoztam, csak egy peldat akartam mondani. Szoval legyel magabiztos, ne nagyon foglalkoztasson masok llekicsinylo velemenye- mert foglalkoztat, ezt abbol latom, hogy itt valaszolsz a fikazo velemenyekre, egyebkent eszre se kellene venned ezeket. Szoval hajra!
u.i: tenyleg szepek a szemeid ;)
22/L
nekem a szemöldököddel és a tokáddal van promlémám:D
a szemöldöködet szedesd ki, és kicsit fogyj, vagy csinálj ilyen áll alatti tornát. persze lehet h csak rossz szögből vagy fotózva:D
Ami jó lehet benned:
-határozott
-nem tökölsz egy döntésen annyit
-igazi macsó vagy(nagy az önbizalmad,és nem egyéb)
Ami nem szimpatikus benned:
-Az,hogy nem is a kamerába néztél-és ebből tánik,hogy ezekkel a véleményekkel nem törődsz annyira,csak kíváncsi voltál,és ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!