Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz rólam? Így első...

Mit gondolsz rólam? Így első benyomásra?

Figyelt kérdés

Mi az első benyomásod rólam? :)

[link]

2010. jún. 15. 21:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
én speciel egy normál embert látok. Aki a 30-as éveiben járhat :)
2010. jún. 18. 18:35
 22/34 anonim válasza:

nekem így kicsit daginak tűnsz(lehet nem vagy de ezen a képen annak látszol)

de amúgy jól nézel ki és igen ahogy a többiek is mondták szép a szemed :) és nincs semmi baj a hajaddal

2010. jún. 18. 19:09
 23/34 anonim válasza:

jó a hajad,

szép a szemed.:P

2010. jún. 18. 19:22
 24/34 anonim ***** válasza:
az a véleményem hogy nem tudtál nagyon előnyös képet készíteni magadról :D. és hogy olyan vagy mint jake gyllenhaal a donnie darkoban.
2010. jún. 18. 19:28
 25/34 anonim ***** válasza:
61%

okos tekintet?

OKOS TEKINTET?

tiszta bamba agyilag zokn zombi aztse tudja holvan

2010. jún. 18. 20:04
 26/34 anonim ***** válasza:

Haaat... kicsit olyan onbizalomhianyosnak tunsz, aki nehezen baratkozik, csak akkor beszel, ha kerdezik. Nem sok kisugarzasod van, es ez foleg belulrol jon, lehet rajta valtoztatni. Az emberek gyakran a te szemeiddel latnak teged, ezt szoktak mondani, es jomagam is ezt tapasztalom. Ha sz*rul kezdodik egy nap, akkor kikrszit egy pattanas is az arcomon, ilyenkor a fene se vesz tudomast rolam, en meg morgok magamba a pattanas miatt. Ha meg jo a kozerzetem, akkor a kornyezetem is szepnek lat, pattanas ide vagy oda! :)Na jo, kicsit elkalandoztam, csak egy peldat akartam mondani. Szoval legyel magabiztos, ne nagyon foglalkoztasson masok llekicsinylo velemenye- mert foglalkoztat, ezt abbol latom, hogy itt valaszolsz a fikazo velemenyekre, egyebkent eszre se kellene venned ezeket. Szoval hajra!

u.i: tenyleg szepek a szemeid ;)

22/L

2010. jún. 18. 20:17
 27/34 anonim ***** válasza:

nekem a szemöldököddel és a tokáddal van promlémám:D

a szemöldöködet szedesd ki, és kicsit fogyj, vagy csinálj ilyen áll alatti tornát. persze lehet h csak rossz szögből vagy fotózva:D

2010. jún. 18. 20:31
 28/34 anonim ***** válasza:
Be akarsz csajozni!
2010. jún. 18. 20:43
 29/34 anonim ***** válasza:

Ami jó lehet benned:

-határozott

-nem tökölsz egy döntésen annyit

-igazi macsó vagy(nagy az önbizalmad,és nem egyéb)

Ami nem szimpatikus benned:

-Az,hogy nem is a kamerába néztél-és ebből tánik,hogy ezekkel a véleményekkel nem törődsz annyira,csak kíváncsi voltál,és ennyi..

2010. jún. 18. 22:46
 30/34 anonim válasza:
Hát nem is tudom... Szerintem, ha közvéleménykutatást tartasz a kinézetedről - mert ugye egy fotóról ezen túl nem sok mindent szűrhetünk le - talán az önbizalmaddal lehet gondod.
2010. jún. 19. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!