Van itt olyan ember aki általában vidám természetű, tudja élvezni úgy igazán az életet, semmilyen helyzetben nem feszült, nagyon közvetlen és laza?
Figyelt kérdés
Én nagyon-nagyon szeretnék ilyen ember lenni, és nagyon irigylem azokat akik ilyenek.
Én sajnos állandóan be vagyok feszülve úgymond, de ha lazább lennék lehet a problémáim megoldása is sokkal jobban sikerülne.
Ha az alaptermészetem nem ilyen, és a családomban sem ez a jellemző, ettől függetlenül még sikerülhetne ilyennek lennem?
Nagyon szívesen hallgatok meg tanácsokat:)
20/l
2018. máj. 5. 00:48
1/2 anonim válasza:
Igen, én. :) De ehhez kellettek az életben elért sikerek, azelőtt nem ment.
2/2 anonim válasza:
Pl én (:
Mindenki izzad,ordít én csak ülök és nem értem ha pánikol mitöl lesz jobb.Gyakorlatilag a pulzusom 90 fölé
csak sportoláskor megy fel meg mongyák hogy az iskola milyen nagy stressz..csak tanulsz hát ez aztán tényleg stressz szóval mondhatni idegeskedés nélküli az életem(15/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!