Ballagás: elveszítem a barátaim?
El! Az ember életében szerintem ez a legutálatosabb korszak! Legalábbis én eddig így gondolom! 8.-ban lenne a legnagyobb szükségünk arra, hogy minden stabil legyen, erre meg mindent ebben az időben kell otthagyni!
Lehet nem lesz esel akkora depresszióba, vagy esetleg még boldogtalan sem leszel.. Ha egy jó társaságba kerülsz, akkor zökkenőmentesen képes leszel továbblépni, viszont ha egy rossz "osztály"közösségbe pottyansz bele, akkor a kínok kínját fogod átélni. Úgy hogy a régi jó barátaid nem állnak minden pillanatra melletted, mivel nekik is ugyan úgy boldogulniuk kell az új környezettel/élettel mint neked.
Persze vannak barátságok amik így sem szakadnak meg, de elég rendesen meg fog változni, nem lesz akkora érzelmi tartalma, mint mondjuk eddig volt.
nekem egy évem van az álatálos iskolábol ezért nagyon szomoru avgyok ez a 7 év nekem szép volt és sose akarom elfelejteni:) nagyon nem akarom ithagyni öket szeretem azosztályom:) elhülyülünk az orán egymás hülyeségein és ez isteni:)remélem sose lesz végee:Dpedig leszz:(
meg értelek
Ahha nekem is egyszerűen fergeteges 8 év volt az általános. És még mindig szép emlékek kötnek oda, rosszra nem emlékszem! Aztán a bankett napján mégis hátba szúrt mindenki akire az életemet is képes lettem volna rábízni. De pont akkor találtam másokat, így nem tűnt fel annyira a veszteségük de 2 hónap után mindenkit elvesztettem. Egyszerre hagytuk cserben egymást! Sírógörcs volt rajtam minden éjjel mikor elaludtam, volt, hogy az ajtóba estem össze és öleltem a szekrényt, hogy márpedig ki nem lépek az ajtón. Minden önbecsülésem, hitem, szeretetem, bizalmam magam és más emberek iránt elszállt, megtört! 2 éven keresztül csak egy üres tok voltam, amit újra kellett tölteni élettel! 2 év gyötrelem után, a végére már a könnyeim is elfogytak, sírtam de könnyem már nem jött. Most életre képes állapotban vagyok, ami a legminimálisabb társaságra van csak felkészülve lelkileg.
Senki nem ismer, senkit nem bírok, senkivel sem osztok meg semmit. Amikor kérdeznek a barátnőim, akkor hazudok. Mert ugye ők nem is azok, akkor az igazság miért lenne az...
Ezt tette velem az az 1 órás ballagás, amin végig bőgtem az agyamat.
ezt rajtam kívül 60 ember élte még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!