Szerintetek túl korai az, hogy 13 évesen fiúm van?
Figyelt kérdés
Szóval 13 éves lány vagyok és egy 14 éves fiúval járok.Jól elvagyunk,meg minden és én szerelmes vagyok belé.Mivel a fiú hármas-négyes tanuló és normális meg minden,ezért anya csak annyit mondott a dologra,hogy:"Áldásom rátok"(mosolyogva mondta).Érdekel viszont,hogy mások mit gondolnak erről.Szerintetek nem korai? Ti megengednétek a gyereketeknek?
Köszi:13/L
2010. jún. 12. 15:48
11/15 anonim válasza:
Bocsánat, még egy hozzáfűzni való.
Okos lánynak tűnik a kérdése alapján, legalább nem önfejű, és biztosan meg fogja fogadni az értelmes tanácsokat. Mások véleményére volt kíváncsi, kérdés hogy miért. Én is leírtam a véleményemet, belefűzve magát a tanácsot, nem bántani akartam ezzel őt.
üdv
25/F
12/15 anonim válasza:
Részben egyetértek veled! :) Eszem ágában sem volt letámadni vagy hasonló, csak reagáltam a véleményedre. Ha furán hatott, akkor kérlek bocsáss meg nekem! :) Nem teljesen vagyunk egy véleményen, de hát van ez így!:) Én úgy gondolom, ha járás alatt csak annyit értünk, amit a kérdező elmondott, és amire én emlékszem azokból az időszakokból, nagy probléma nem lehet! Nem érzem úgy, hogy attól mert nincs közöttük ott a tudat, hogy "együtt vannak", miért lenne másabb a helyzet. Ugyanúgy kialakulhat az az érzés, hogy nem szívesen látja mással! No de ez csak az én véleményem, másnak lehet más, én "jópofának" tartom (mivel nekem is volt részem benne, és a mai napig szívesen emlékszem vissza rá), de sokadszorra is megismétlem, csak addig a pontig, amíg ez normális határokon belül marad! :)
13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Látom volt itt egy kis eszmecsere is,köszi a tanácsokat.25/F,értem amit mondasz,de ez a "járás" még egyáltalán a közelében sincs semmi olyan dolognak,amit a felnőtt kapcsolatokban látni.Ezt látta is a vitapartnered :) (20/L).Szóval ez tényleg csak egy ilyen "nagyon jóban vagyunk" projekt.... xD
2010. jún. 14. 16:50
14/15 anonim válasza:
Akkor áldásom rátok!!! :)
üdv
25/F
15/15 anonim válasza:
Nem korai...én 11 évesen jártam először valakivel,és egyáltalán nem baj mivel a szerelmet nem lehet elég korán elkezdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!