Valamiért folyton verekedni szeretnék, de nem olyan típus vagyok, aki nagyon előtérbe lenne, inkább a háttérbe húzódok. Meg amúgy se tudnék odamenni hozzájuk és most az milyen lenne: ,,Bocsi, hogy zavarok, de ha lenne egy percetek akkor addig megvernétek?" Mert valamiért vágyok verekedésre és arra, hogy megverjenek. Ez ellen mit tudnék csinálni? ( kérlek, ne gyűlölködő és elítélő kritikákat írjatok). Fontos lenne, hogy letudjam győzni ezt a hülye érzést, mert nagyon rossz. 13/L
Ezen most felrohogtem. :D Te nem verekedni akarsz, csak tul sok a folos energiad es vmi ujat akarsz kiprobalni. Tudom javasolni, hogy latogasd meg a helyi cigoputrit, es kialtsd el, hogy "Feher Magyarorszag, feher hatalom".
Nem marad el a verekedes. Bar az inkabb veres lesz.
2018. ápr. 13. 22:35
2/9 anonim válasza:
És a végén derült ki, hogy LÁNY vagy. :DDD
Szerintem ne verekedj egyáltalán. Nem illik hozzád. Meg amúgy is. Jobb a békesség.
2018. ápr. 14. 12:44
3/9 anonim válasza:
Nyilván nem lehet általánosítani, hogy a lányok nem verekedhetnek. Miért ne? Nagyon sík női kiváló harcművész van. Keress partnert és hajrá!
2018. ápr. 14. 22:00
4/9 anonim válasza:
#1 : :D :D :D
Önvèdelemből mindenkèpp használd ezeket az energiákat .
Vagy menj el egy önvèdelmi sport tanfolyamra, tènyleg .
Ott kièlheted az ilyen irányú hajlamaidat ès tanulsz önfegyelmet is . :)
Nem vagy kicsit provokatív, kötekedő vagy/ès mazochista jellemű ? :O
2018. ápr. 14. 22:22
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az önvédelem jó lehet.
És az a furcsa, hogy kicsit se vagyok se kötekedő, se ilyesmi, inkább visszahúzódok társaságban.
2018. ápr. 15. 12:58
6/9 anonim válasza:
Szerintem pont a visszahúzódó természeted az oka. Általában akik elfojtott agressziójukat nem tudják kiélni, ők keresik az ilyen megoldásokat. A vezető beosztásban dolgozó ember általában szexuális téren szeret alárendelt szerepet játszani. Aki visszahúzódó természet, az szeret fantáziálni az agresszióról, jelen esetben verekedésről. A kérdés, ha lehetőséged lenne rá, akkor is akarnál verekedni? Vagy esetleg elég neked az anonim játék itt és más fórumokon? Ezt neked kell tudnod. Akár így, akár úgy van, sikerüljön megélned mindent, amit szeretnél, ami örömet okoz.
2018. ápr. 15. 16:51
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából, lehet, hogy csak fantáziálás.Nem tudom hogyan reagálnék ha igaziból ilyen helyzetbe kerülnék.
2018. ápr. 16. 16:46
8/9 anonim válasza:
Nem akarsz te verekedni nekem egy verekedésben 4 csontom tört el. 2 Nyílt törés at egyik bütyök az ujjamnál elment a csuklómig és az orrom mert homlokon fejeltem a cigányt ekkor hozta az öcsém a hidraulikus csövet aztán azzal verük őket meg a végén hozzá vágtam egy kalapácsot a legnagyobb cigánynak. +Sztori öcsém megverte a legkissebb gyereket öcsémet a középső én a középsőt. Rá guggoltam mindkét kezére és ami a csövön kifért. Annak asszem 4-5 fogát vertem ki. Engem meg a legnagyobb hátulról acélbetétessel. A látó idegeket találta el. Engem akkor vertek meg először és hála égnek utoljára. Aztán találkoztam vele egy buliba ott a fejét bele vertem a pultba. A fogait a pult szélébe. Sose voltam képzett csak tucatnyi utcai verekedésem van. Remélem érted hogy milyen sérülések ezek és ezeket felnőttek szenvedték el. Neked még nagyobb bajod eshet ugy hogy keres valami mást ahol le vezetheted az energiád.
2018. ápr. 19. 15:25
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Nem is állt szándékomban verekedést stítani és természetesen nem ilyet szeretnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!