Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki felvilágosítana hogy...

Klauccka kérdése:

Valaki felvilágosítana hogy ez mit is jelent pontosan?

Figyelt kérdés
sziasztok ! egy olyan kérdésem lenne hogy valaki tudna e nekem abba segíteni hogy az ALÁRENDELT szónak mi a pontos magyarázata ? mert mindenki akitől megkérdezem mást mondd és érdekelne a ti véleményetek is ! tehát az már egy alárendelt személy aki azt csinálja amit a pasi mondd neki ? és nem csak a szexben ? tehát ez számomra nem egyértelmű egyáltalán :D

2018. márc. 27. 01:03
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Ha azt mondom hogy szedj virágot velem és te szereted a virágot is, meg engem is akkor olyan valamit csinálsz ami neked is jó. Mégis én mondtam.

Onnantól hogy olyan valamit kérek (parancsolok?) amihez nincs kedved és szankcionálom ha nem teljesíted, vagy zsarollak hogy tedd meg, innentől már alárendelt szereped van.

Ha szó nélkül meg is teszed akkor vagy balek vagy, vagy szerelmes a rossz emberbe.

2018. márc. 27. 01:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Jó nagy baromságot írt az első... azt a szót kifejezetten a szerepjátékos/kikötözős szexnél használják. Az alárendelt (azaz a sub) az, akit kikötöznek (persze nem kell feltetlen ilyen extrem esetekre gondolni).
2018. ápr. 13. 22:39
 3/3 anonim válasza:
Aki alárendelt az a k*csögöm. Ő hozza a kávémat, ő sodorja a cigimet és ő tartja a p*csömet mikor hugyozok. A r*tkes cs*cskásom egy szóval. Néha meg megugrom hátulról, kicsit s*ggbe rakom hogy érezze a törődést, ha nincs borostája akkor meg is sz*patom. Mit nem lehet ezen érteni ? A börtönbe voltak még ilyen kis h*lye gyerekek ,spanommal mindig azt játszottuk hogy kerestük a tekintetüket és akikor a szemünkbe néztek ment is s*ggbe, kész. Valamivel mutatni kell hogy kuss van, te parancsolsz.
2018. máj. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!