Más is szokta ezt csinálni? (lányok főleg)
Figyelt kérdés
Ha tetszik egy fiú akit sokszor látok de nem ismerem(suli) akkor mindig követem ha megy valaha meg mindig neki megyek😅Tudom hogy feltűnő de akkor is szoktam ezt csinálni:/ más is így van vele vagy csak én vagyok egyedül?😂2018. márc. 23. 14:36
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint ha suliban megy valaha pl büfé meg ilyenek
2018. márc. 23. 14:36
2/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem imponál egy fiúnak, ha nekimész. Előbb fogja kötekedésnek venni, mint hogy rájöjjön, hogy tetszel neki.
3/9 anonim válasza:
Gondolom nem nagy lendülettel gondolta.
Ha hozzámsimulna folyton egy lány szolídan, én nagyon is értékelném. Nincs ezzel semmi baj.
4/9 A kérdező kommentje:
De biztosan feltűnt neki már hogy követem őt😂
2018. márc. 23. 14:47
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, de akkor már ne nekimenj, hanem mondjuk a büfénél, öntsd le "véletlenül" valamivel, aztán cibáld be a mosdóba, hogy kitisztísd a ruháját...
6/9 anonim válasza:
Ha állandóan nekimész, azt fogja hinni, hogy problémák vannak a mozgáskoordinációddal.
7/9 anonim válasza:
Mennyivel egyszerűbb lenne a világ, ha nem bonyolítanának mindent túl az emberek... ha tetszik neked, akkor szólítsd le. Ennyi.
8/9 anonim válasza:
Én nem követni szoktam csak "véletlenül" arra járni amerre ő de ezt sem mindig 😆
Neki menni sem szoktam,de van olyan,hogy néha az útjába állok szintén "véletlen" csak aztán inkább időben arrébb lépek. 😶
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó😂😂😂 Istenem😂😂
2018. márc. 25. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!