Hogyan motiválhatnám magamat?
Sziasztok!
Az a problémám, hogy nem tudom "uralni a gondolataimat", és nem tudom magam hogy motiválni. Tudni kell rólam, hogy amatőr szinten zenélek, ebben érzem leginkább ezt az egészet.
Ti hogy motiváljátok magatokat, hogy uraljátok a gondolataitokat? Hogy teszitek túl magatokat egy kudarc-élményen például? Nem muszáj pont zene téren példát mondani, bármilyen praktika miatt hálás lennék.
Köszönöm előre is!
A zene nagyon jó dolog, folytasd, csináld. Motiváljon a későbbi sikerélmény, esetleg egy zenekar.
Engem mindig egy másik személy motivál. Akik tőlem jóval idősebbek, akikre úgymond felnézhetek. Ezek a személyek sajnos nem a szüleim, de ez egy más dolog. :)
A kudarc az élet része. Nem kell vele foglalkozni, tulajdonképpen. Kudarc ért? Hát kompenzáld egy sikerélménnyel. Például, ha eltudod játszani azt a számot a rádióból, ha jó jegyet kapsz, ha eltudtad készíteni a kedvenc kajád, és az másoknak is ízlik. Ez önbizalmat is ad. :)
Köszönöm a választ!
Sajnos nekem sem adnak soha a szüleim semmi használhatót, se az előző tanárom. Pedig nem várnék el senkitől sem nagy dolgokat, csak egy pici elismerést. De elméletileg ha vége az érettségi időszaknak elmegyek egy helyi tanárhoz (ha van hely nála), remélem ő nem lesz már ilyen, és ha néhány jó szóval is de biztat.:)
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!