1/2 anonim válasza:
Én átírom újra a füzetem tartalmát, rövidítve, minél rendezettebben. És akkor azzal is tanulok, utána még azt a rendezett-rövidített verziót olvasgatom. A definícióknál meghagyom az egész lényeget, csak minél kevesebb karakterből, minél emberbarátibb, könnyebben megtanulható verzióra próbálom rövidíteni. Ja és pl ha dolgozat lesz másnap, akkor amikor elfárad az agyad, mindenképpen pihentesd, amikor nem képes már új információt befogadni, ne nyüstöld tovább, mert nem lesz értelme; hanem ha már úgy érzed, kész vagy újra befogadni új információkat akkor folytasd. Tehát kell tartani szünetet is. Amúgy nem tudom.
2/2 anonim válasza:
Csendben. Ha otthon nincs, menj könyvtárba. A csendhez hozzá tartozik az is, hogy nulla face, nulla insta, nulla minden ilyen.
Koncentráltan: egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, ne csapongj.
Kis szünetekkel: ilyenkor igyál, menj egy kört, egyél (de csak keveset, és lehetőleg egészségeset, amitől nem dőlsz ki), de pihenésképpen se kezdj el netezni csak úgy összevissza, mert beszippant!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!