Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szerezzünk barátokat?

Hogyan szerezzünk barátokat?

Figyelt kérdés
Én és a párom (annak ellenére, hogy szerintem barátságosak, jóindulatúak és nyitottak vagyunk), nehezen tudunk barátokat szerezni. Bár az érdeklődési körünk különbözik, mi azért jól kijövünk egymással, mert az értékrendünk, és a véleményünk egyes témákkal kapcsolatban egyezik, viszont azt veszem észre, hogy a környezetünkben senkit nem foglalkoztat az, ami minket (engem az irodalom, kultúra, költészet, színházi előadások - és azok megvitatása stb., a barátomat az elektronikai újítások, az elektronika, robotok, hasznos applikációk, stb.) Alkoholt már nem igazán fogyasztunk, más élvezeti szereket sem használunk (körülöttünk rengetegen, ahogy alkoholt is), falusiak vagyunk, így van, hogy kinéznek minket, amiből nekem már elegem van.

2018. febr. 15. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Hobbi sport önvédelmi körökben pl .
2018. febr. 15. 17:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát az valóban jól jönne, bár nem vagyok valami nagy sportember.
2018. febr. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!