Valaki tud, kérem segítsen! Nem találom a választ. Talán te?! A kiegészítésnél található, a történet tömören.
Én nagyon sokáig folyton a megmentő szerepét játszottam az életemben. Viszont rájöttem, hogy olyat nem tudsz megmenteni, aki nem akarja, hogy megmentsék. És lehet, hogy ez most kegyetlenül hangzik, de ha ő ennyire ellenáll, akkor nem választana se terápiát, se kezelést, se segítséget. Minél jobban fogod erőltetni a dolgot, annál jobban el fog zárkózni.
Amikor vele vagy, képzeld el, ahogy nyitsz egy teljesen más energiamezőt magatoknak, ahol mindketten semlegesek vagytok, senki nem akar megmenteni senkit, és el tudod fogadni, hogy mindkettőtöknek az az energia fog áramolni, ami nektek a legtöbb fejlődést / segítséget jelenti. Ezt kicsit bonyolult így elmondani, mert megélve teljesen más.
Ahogy érzem, meg tudod csinálni, de ahhoz ki kell lépned a megmentő szerepéből, mert azzal, hogy őt "áldozatnak" tekinted, csak ezt a szerepet fogod nála erősíteni, és pont az ellentétét éred el, mint amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!