Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Személyi jogok!? Pls ird le a...

Személyi jogok!? Pls ird le a véleményed

Figyelt kérdés
ha én 18 éven aluli vagyok pontosan 17 és velem a szüleim olyat akarnak tenni hogy elvisznek pl egy olyan vizsgálatra ami nem szükségeses teszem azt pl:urologushoz és én nem akarok menni mert ott megvizsgálnak nagyon alaposan akkor nekem vann jogom nemet mondani nem?mert nekem nincs kedvem ehez akkor megvanak a jogaim ahoz hog ymegtiltsam hogy hozzám érhet e az orvos vagy nem ugye?
2018. febr. 11. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Édesapám sima vérvételre ment, és úgy derült ki hogy rákos.

Nem mindig érezzük hogy baj van, de ha mégis van, akkor sokkal jobb ha idejében fülön van csípve a gond.

Nem viccből pattogok.

2018. febr. 12. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Spekuláció helyett inkább mondja meg a kérdező hogy mi a kérdés alapja. Senkit nem szoktak hobbiból urológiai vizsgálatra küldeni ha nincs baja. Nem nekünk kellene találgatni hogy vajon fájdalmaid vannak és a szülők szeretnék tisztázni a bajt (csak te fosol a vizsgálattól), vagy bolondok a szülők és tényleg bármilyen alap nélkül csak úgy rá akarnának kényszeríteni egy vizsgálatra (a szűrés ettől függetlenül még hasznos lehet, bizonyos kor fölött magadtól is el kellene járnod ilyen vizsgálatra, nem csak akkor amikor már fáj).
2018. febr. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!