Honnan tudhatom, hogy kövér vagyok-e?
Figyelt kérdés
Sokak szerint a 165 centimhez 60 kilónak kéne lennem, ehelyett 83 vagyok jelenleg. Én kicsit sem látom magam kövérnek, lehet bennem van a hiba, valaki segítene megmondani? Képet privátban küldök. 16L2018. febr. 9. 01:58
1/10 anonim válasza:
Hali,ha küldesz képet őszintén válaszolok :)
2/10 anonim válasza:
Szia!
Az angol mérték szerint jó a 60 kg, de a magyar mérték szerint elfogadott a 65 kg- is.
Honnan tudhatod, hogy kövér vagy- e? Gondolom a 83 kilóddal már gyűrődik itt- ott a szalonna. Erről, meg a súly többletről. Persze amit írtam átlag szám. Az alkatban is sok különbség lehet. Vannak madárcsontúak, akiken már kevesebb háj is gyűrődik. Vannak vastag csontúak, és ha izmosak is akkor nem látszik elhízottnak. Mindenesetre ettől inkább lefelé tendálj mint felfelé. Ha majd terhes leszel akkor a tészta féléket és édességet mellőzheted, mert olyankor könnyebben felkapkodjuk a kilókat. Zöldség és gyümölcs félékböl viszont ehetsz amennyi jól esik
3/10 A kérdező kommentje:
2-es, terhes biztos nem leszek, utálom a kölköket. :D
2018. febr. 9. 07:14
4/10 anonim válasza:
Szia! Kuldj kepet! Oszinte vagyok! 16/f
7/10 anonim válasza:
Válaszolok őszintén! :) Én is ugyanígy vagyok... De nálam inkább a hasamon látszik, az arcomon, combomon nem! :) Küldheted a képet!! 16/F
8/10 anonim válasza:
És persze sokkal magasabb is vagyok, de a magasságomhoz képest eléggé fönt vagyok a kilóimmal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!