Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, ti járnátok Soros...

Lányok, ti járnátok Soros György-el a pénzéért?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mennyi fiatal 20-as, esetleg 30-as évei elején járó nő van aki járna egy közel 90 éves milliárdossal. Én úgy tippelném, hogy a magyar nők, olyan 60-70%-a simán járna Sorossal. Ti hány százalékot tippelnétek?

2018. febr. 5. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Burny... jó ég.
2018. febr. 6. 08:16
 12/13 anonim válasza:

Mert amikor egy öregember egy nála pl 40 évvel fiatalabb csajt választ magának akivel nyilvánvalóan semmilyen szempontból nem illik össze és ahogy megöregszik lecseréli az nem kihasználás?

A nőt szexuális szempontból, a férfit meg a pénze miatt szokták kihasználni.

Nagyon unalmas már ez a "minden nőt csak a pénz érdekel" szöveg, és elsősorban ezt azok az emberek szokták mondogatni akik nem tudnak normális kapcsolatot építeni és ezért indulatból ráhúzzák az összes nőre h mind pénzéhes.. (ettől még lehet h sokan csak a pénzre hajtanak, ahogy sok férfi meg csak a szexre, ilyen egyszerű) ... Az egyik nemben a fiatalsága és fizikális vonzereje a vonzó (mert a fiatal nő a termékeny, ezért látjuk vonzóbb nak) , a másik nemben pedig a sok pénz megszerzésének képessége mögötti férfias tulajdonságok és az ebből eredő hatalma, hogy képes a család eltartására, és nem egy csóró szerencsétlen

2018. febr. 6. 19:52
 13/13 anonim válasza:
Hát... ha én leszek a soros akkor igen, ha sorra se kerülök akkor nem.
2018. márc. 16. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!