Egyre nagyobb bajban vagyok! MIt tegyek?

Ne haragudj, de ezt a sok programozó kocka oldja meg?
Szokj rá a WoW-ra, akkor még pisálni sem akarsz majd kimenni nemhogy garázdálkodni...
Viccet félretéve:
ha nem kamu, akkor kérj segítséget, de szakembertől!

21:05 ös. Köszönöm nagyon jókat írtál. Te egy bölcs ember lehetsz, hát megérted a gondom, hogy nem akarok dokihoz menni. Az a baj hogy állandóan sportolok , kondiba járok és néha azt gondolom hogy az is közrejátszik a fura gondolataimban. 198 magas vagy és 120 kg a karom 53 cm szinte szín izom vagyok és ez is késztet néha, és a gondolat, hogy tösszeroppantok valakit és az milyen jó érzés lenne. Tudom full beteg gondolatok és biztossan nem vagyok már 100%-os . Próbáltam segíteni magamon, hogy mondtad v. írtad, hogy kerüljem a baj forrásokat. Hát már nem iszom piát,mert ha iszom akkor rossz dolgokat teszek....
De így is olyan tudok lenni ha nem iszom. A barátaimat meg hogy ne találkozzak velük , hát az nem menne szerintem. olyanok mint én. úgy érzem hogy én is tartozok valahova ha velük vagyok. Néha elfogadom magam olyannak amilyen vagyok. Bár tudom hogy nem túl jó. Pl ma levittem a szemetet és miközben nyitom ki az ajtót már tol is ki engem egy másik lakó valami 40 es pali , szinte fére lökött és alig bírtam ki hogy ne vágjam ketté az agyát. beszóltam neki hogy figyeljen oda tata mert eltöröm a nyakát. ő meg bocsánatot kért, de szívem szerint fuuu. Iskolába ? írni sem tudok helyessen , diszleksziás vagyok olvasás is akadozva megy. csak kinevetnének. akkor meg tudom mi lesz a vége. de köszi a tanácsot próbálom jegelni az agyam.néha a falat ütöm az megnyugtat kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!