Igaz az, hogy mindenki tehetséges valamiben?
Nos rám nem hiszem, hogy igaz ez vagy pedig még nem találtam meg azt amiben az lennék,de megmondom őszintén már sok kedvem nincs is keresgélni elfogadom inkább, hogy nem lehet mindenki ász
Kiemelkedő nem igazán vagyok semmiben
(Barkácsolás,suli,sport stb )
Ezzel nem azt mondom, hogy tök szerencsétlen vagyok mindenben amivel foglalkozom , mert ez sem lenne igaz
,de kiemelkedő teljesítményt nem igazán értem még el semmiben
Sokat foglalkoztam kis koromban egy játékkal (számitógépes) és ennek a játéknak az évek során mindig jött ki újabb verziója , ebbe pl egész jó teljesítményt értem el (a legjobb 1%ban vagyok benne ez kb 40.000ember), de kiemelkedni ebben sem tudok, mert annyira jó nem vagyok , hogy ebben a "szuk" retegben előre lépjek teljesíményben, pedig egész jól is tudnék vele keresni ha még jobb lennék
Szerintetek mindenki tehetséges valamiben?
Vagy pedig ez egy kitalált hülyeség?
Nem ilyen egetverő dolgokra gondoltam első sorban, hogy pl: céget indítsak
Bár mondjuk üzleti érzékem az van
Igen, igaz! Valamiben mindenki jó!
Szerintem csak még nem találtad meg.
Én pl. : közel a harminchoz kényszerűségből kezdtem varrni, ma azt remélem, hogy egyszer ebből fogok megélni.
Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!