Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem termelődik fülzsír...

Miért nem termelődik fülzsír a fülemben?

Figyelt kérdés
Már születésem óta semmi nem termelődik.Eddig figyelmen kívül hagytam és mázlistának gondoltam magam...de van ennek valami jelentősége?Jó lenne tudni, hogy miért nem termelődik nekem.

2018. jan. 15. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy távol-keleti vagy indián vagy.

"There are two distinct genetically determined types of earwax: the wet type, which is dominant, and the dry type, which is recessive. While East Asians and Native Americans are more likely to have the dry type of cerumen (gray and flaky), African and European people are more likely to have the wet type (honey-brown to dark-brown and moist)."

[link]

2018. jan. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!