Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek lehetséges?...

Szerintetek lehetséges? (Színészet)

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ez az első,egyben utolsó kérdésem itt.Kezdjük ott,hogy 13 éves lány vagyok,és nagyon sokat gondolkodtam a továbbtanulásommal kapcsolatosan.Igaz,még csak 7.-es vagyok de szeretnék minél biztosabb lenni benne.Régóta foglalkoztat a színészet maga a foglalkozás nem pedig a csillogás és a médiavilág.Év eleje óta már úgy vagyok vele,hogy mindenképpen dráma tagozatos gimibe szeretnék menni.Jeles tanuló vagyok és anyukámnak nagyon jó kapcsolatai vannak ott,tehát biztos,hogy felvesznek.Jó olyan 80% de ha sokat készülök a felvételire 100%.A lényeg az,hogy imááádom a dráma filmeket és minden klasszikus zenét.Zongorázom lassan 3 éve és énekkarban is szerepelek.(Nagyon szeretek énekelni) a táncot nem igazán tudom de alsóban jártam,viszont megutáltam a tanárt,tehát kiléptem.A mozgáskézségem úgy ahogy,nem igazán gyakorlok de szeretek táncolni.Tudom mik a szóbeli feltételek tehát ezzel nincsen gond.Verset szeretek tanulni,bár ez attól függ.A nyelvérzékem elég jó,imádok angolt tanulni,de viszont semmiképpen nem szeretnék kéttannyelvű angolra menni.Tuti leteszek egy felsőfokút,de nagyon szeretnék a színészet irányába menni.Nagyon sok tini lány azért akar színésznő lenni mert sztárság,rajongók,Amerika bla bla...Nekem nem ez a célom,hanem az hogy lehessek színész,hogy írhassak forgatókönyvet,én teljesen megelégszem Magyarországon is de nagyon szeretném!Imádok írni,és úgy érzem jól menne a színészkedés.Tudom nyilvánvalóan nem kerülök először filmekbe hanem csak színházba,de az is tökéletes.Imádnám! Viszont nagyon jó lenne ha felkapnának és megvennének tőlem egy forgatókönyvet! Ez az álmom! Szerintetek? Hülye vagyok vagy hülye vagyok?
2018. jan. 3. 18:57
 1/2 anonim válasza:

hali, sorstárs! :) szinten 13 eves lany vagyok aki el hal a szineszetert es en is drama tagozatra mennek majd! utolso kerdesedre ,mindenkep hulye vagy, de legalabb egyutt vagyunk hulyek!XD.vissza terve tok jo hogy szinesz szeretnel lenni de vedd figyelembe hogy sokan szeretnenek meg azok lenni. ezzen belul ne ragadj le nagyon itt, ne csak erre tanulj mert ha veletlen elbuksz(ami eleg konnyu)akkor nem tudsz utana felmutatni semmit. tanulj mellete valami mast is. viszont ajanlanam neked hogy akkor mar most ment el modellezni vagy akkar azinkron hangnak is mehetnel mert ez azzert sokat szamit ha epp egy valogaton vagy.emellett kezdj el minnel hamarabb jarni szinjatszo szakkorre mert az nagyon sokat segit!

egy jo tanacs!ne nagyon eld bele magad abba hogy szinesz leszel mert lehet csalodni fogsz. minden lepesedet fontold at, es legy kulonleges mert az szamit igazan a nagyoknal.sok sikert!!

2018. jan. 3. 23:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Halii.Igen,tudom.Mindenképpen lesz egy angol felsőfokúm.Köszönöm a választ!
2018. jan. 4. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!