Ti milyen tanári, szakra mennétek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 15:13
1/5 anonim válasza:
Angol és töri, arra szeretnék és valószínűleg fogok is. A két kedvenc tantárgyam,jól is mennek, érdekel a tanári pálya. Szerintem az egyik legszebb hivatás,tudom a fizetés nagyon alacsony,de az angollal tudok külön órákat vállalni,így már azért valamivel jobb lesz. A magyar és tesi is érdekelne,de a magyar emelt szinten,tanarin nem biztos hogy menne,érdekelne. A tesivel meg nem tudom,az emelt ott is gond lenne szerintem,bár középszinten fogok belőle érettségizni. Lehet akkor már a kézi edzőit szívesebben választanám.
2/5 A kérdező kommentje:
Engem se érdekel, az alacsony fizetés!!! A tanár pálya, jó hivatás!! :)
2017. dec. 11. 19:35
4/5 rkertesz válasza:
Minden attól függ, hogy melyik tárgya(ka)t kedveled legjobban. Azok érdekelnek legjobban, azokból tudsz a legtöbbet, abból lesz legegyszerűbb magas pontszámot szerezni az érettségin, azokból lesz legkevesebb hiányosságod az egyetemen.
Viszont tanár csak akkor légy (bármilyen), ha olyan a lelki alkatod, hogy türelmes vagy és segíteni szeretnél másoknak! Ha nem ilyen vagy, akkor előbb-utóbb csak kárt teszel (sok gyerekben)! A rossz orvos és a rossz tanár teszi a legtöbb kárt az emberekben! (Fordítva is igaz - ha jó, akkor minden másnál hasznosabb mindkettő!)
5/5 A kérdező kommentje:
Szeretem a gyerekeket, Gyerekkorom óta tanár szeretnék lenni!! :)
2017. dec. 14. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!