üresek a napjaim, mit tudnék tenni hogy ne legyenek olyanok?
Figyelt kérdés
(fiú vagyok 13 éves)vannak barátaim a szüleim se váltak el tesóm is van(csak már elköltözött)az iskolában nem vagyok a tanár kedvence tanuló,néha én is meglepődöm a jegyyeimen
ha hazaérek sokmindennel töltöm az időt,de nem ps-ezés vagy xbox ozás és nem is kockulás,inkább barkácsolgatni szoktam,de ennek ellenére üresek a napjaim és már nem vagyok olyan jókedvű mint régen.ha hazaérek national geograpicot olvasok.kérlek segítsetek!
#Üresek
2017. dec. 5. 19:35
1/1 anonim válasza:
Próbálj ki új sportokat, ismerj meg új embereket, csinálj olyan tevékenységeket, amelyeket eddig nem. Az újdonság erejével fognak hatni és lehet, hogy általuk találod meg a későbbi legfontosabb céljaidat. Biztos vagyok benne, hogy ezek újra színt hoznak a napjaidba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!