Nem vagyok sem ronda, sem visszahúzódó, elég feltünő külsőm van. Mért nem talál rám az igazi? 16/L
Az idegesít, hogy igazából nincs velem baj elvileg,csak legtöbbször bulizok, ott ismerem meg az embereket,és ott a fiúk ugye részegek, és csak AZT akarják..én nem vagyok ennyire 'szexuálközpontú'..
Elég extrém csaj vagyok :D
Punkot és Rockot hallgatok,külsőm is tükrözi.
Netes társkeresőkön csak úgymond lúzerek vannak akik rondák, és nincs önbizalmuk,stb.
De ezek nem nekem valók... Szeretnék egy pasit aki elégedett magával, és van is mire önbizalma, viszont nem csak AZT akarja!!
Bízom benne, hha van ilyen lány, akkor van ilyen fiú is!
Tanácstalan vagyok srácok... :)
ahha...
hát szerintem a szerelem nemjön csk úgy nem?
az csak jön...
ismerkedj te is...szeritem te is kezdeménnyez
21:13
Olyan nagy jelentősége lenne annak, hogy mit hallgat a lány?
Definiáld légyszi az általad használt "igazi" szót!
Pótfeladat a kettesért: mondd el röviden, mit jelent: "irreális elvárások"
voltam már szerelmes amúgy, csak valahogy mostaában nem jön össze...xD
Igazából nem az h én mekkora rocker vagyok, csak ezt birom meghallgatni...:D
Am az irreális elvárásokról annyit, h láttam már ilyen emberkét... :)
Szerintem kitartás. Próbálkozz a haverod haverjainál, házibulikban, olyan szituációkban amikor nem az a cél hogy szétcsapja magát mindenki...
És kicsit idősebb pasik. 18-20 évesen már van eszük.
Én goth vagyok, ezen a palettán is hasonló a helyzet. A nagy részük vagy belsőre vagy külsőre bevállalhatatlan. Bár ha választani kell, inkább erőteljesen ráhatok a srác ruhatárára, mint hogy szihomókust játszak neki.... De nem reménytelen.
Olyan helyen ismerkedj, ahol jól érzed magad így valszeg nagyjából belsőre is hasonlóak lesztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!