Milyen karriert tudnátok nekem javasolni azok alapján, amikben jó vagyok? (Lista lentebb)
Amikben jó vagyok: rajz/festés, pszichológia, írás, előadás.
Amikben még érdekelnek, de kevésbé vagyok jó: zeneszerzés, természet, anatómia.
Ki szeretném hozni a maximumot az életemből, de pontosan nem tudom, hogy mit célozzak meg!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Vannak ilyen szakmák, amik több területet ölelnek fel.
Ötletadónak:
Filmrendezés, díszlettervezés, formatervezés, marketing- és reklámtervezés, színházi sminkes, digitális grafikus, digitális modellezés, lakberendezés, divattervezés, jelmeztervezés, rendezvényszervezés, dramaturg, magazin-szerkesztő, tanár, díszítő falfestés, műköröm-építés, író, drámaíró, zeneszerző, karmester, drámapedagógia.
Köszönöm a válaszokat!
Első: rajz-biológia tanárnak lenni nem lenne rossz! :)
Második: igen, az lenne a legjobb szerintem is!
Harmadik: tényleg, filmek készítésében is szívesen részt vennék! Köszönöm az ötleteket, átgondolom őket!
Nekem ezek a lehetőségek jutottak az eszembe eddig: illusztrátor (természettudományos leginkább), pszichológus vagy pszichiáter, falfestmény készítő, valamint írhatnék és illusztrálhatnék cikkeket, szóval talán még az újságírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!