Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindenem megvan, akkor miért...

Mindenem megvan, akkor miért vagyok boldogtalan?

Figyelt kérdés
A fenti kérdés persze csak költői... Tudom, hogy a boldogság egy összetettebb dolog. De tényleg így van, mindenem megvan amit egy átlagos ember kívánhat. Család, pénz, biztos háttér. 27 éves vagyok de úgy érzem kimaxoltam az életet... Van egy lányom és egy feleségem, szeretnek de, ha csúnyán akarok fogalmazni akkor unom. Nem őket, úgy konkrétan az egész életet. Régebben voltak öngyilkos gondolataim, de az még ezelőtt volt több éve. Most mégis megint előjöttek ezek a gondolatok, nem teszem meg csak néha ezzel "nyugtatóm" magam, hogy milyen lenne meghalni. Akkor nem érezném ezt az ürességet... Barátaim nincsenek, lehet ez a baj? Egyszerűen nem megy barátkozni. Mi tévő legyek? Miért érzem ezt az ürességet? Menjek el orvoshoz? Egyáltalán milyen orvos fogéalkozna ezzel?
2017. nov. 30. 22:42
 1/7 anonim válasza:
Külföld megvolt?
2017. nov. 30. 22:44
 2/7 anonim válasza:
Iratkozz be egyetemre, annyi minden dolog van!
2017. nov. 30. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Elértél egy szintet és ezért , biztos van mi tenni magadért is . Nem egyszerű de nem klinikai módszerre meg tablettákra van szükség . Sport , önismereti tréning , stresszoldás , életmódváltás és személyiség fejlesztés amik segítenek .
2017. nov. 30. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi a boldogság? Feltűnt: nem írsz a munkáról, arról amit szeretsz csinálni...

Az ilyen állapotokat egy pszichiáter úgy kezelte: el kell vonulnia a betegnek egyedül egy házba pát napra - (USA, megoldották). Semmilyen műszaki, hang és kép/filmadó eszközt nem vihet, sőt könyvet sem, csak olyat

amivel Ő TUD ALKOTNI

(papír, tollak festék, agyag, hangszerek stb) és vinnie kell valamit, ami alkalmas az élete kioltására. Gyógyultak. Rendbe szedték magukat.

Próbáld meg, egyedül pár napig valahova elvonulni.

2017. nov. 30. 22:58
 5/7 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló, köszönöm a válaszod, bár az egyetem nem megoldható.

3-4. Válaszolók, Nektek is köszönöm! Igen többet kéne mozognom, de félek az se oldana meg mindent. Az elvonulásos módszer jó, már gondoltam rá, ma is. Csak az az igazsáh, hogy míg a munkahelyemen akár pár hét kiesésem is lehet, itthon egy nap se. A párom nem tudná megoldani nélkülem a mindennapokat a kislányommal és segítség se lenne

2017. nov. 30. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:

"ha csúnyán akarok fogalmazni akkor unom"

Ez baj, ezért jött az idézett fenti mondat. Oka van, hogy nem tudsz 3-4 napra elvonulni? És naponta legalább egy félórát EGYEDÜL lenni? azt tudsz? elemi igényünk ez. A munkád nem unalmas, gépies? szereted? mikor volt utoljára egy új gondolatod? (aminél felismerésszerűen érezted, ez "új" neked) Szoktál néha kézzel írni? rajzolni, valamit kézzel készíteni - a boldogság a kézimunkában van.. Ismered Chaplin Modern idők filmjét? Ő már akkor felismerte a gépesítésből eredő bajokat, kínokat..

2017. nov. 30. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Tűzz ki magadnak új célokat: keress új hobbit,iratkozz be valamilyen tanfolymara,sportolj,járj el különféle alkalmakra,közösségekbe,jótékonykodj.Számtalan lehetőség van,kezdd el kipróbálni őket,hogy megtaláld ami számodra a legmegfelelőbb.Esteleg volt-e valami régi álmod amit nem sikerült teljesitened?Lehet az gátol abban,hogy boldogabbá válj.Ha beszélgetni szeretnél szakemberrel pszichológust, de még inkább mentálhigiénés szakember felkeresését ajánlanám.
2017. dec. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!