Sziasztok 20 éves srácc vagyok. Igazi svábos zömök testalkattal. A baj pedig az hogy emellé egy szép túlsúly párosult. Anyira nem vészes...de arra pont elég hogy gátoljon minden sgy csomó dologtól, önbizalom,csajozás stb. Viszont elhatároztam magam, megingathatatlan vagyok. Elkezdtem egy edzést (kondi)egy barátommal aki személyi edző. Nagyképűsèg nélkül àllítom, hogy a dumám jó...a belsőmmel szinte stimmel minden, viszont azt terveztem,hogx mikor elérek egy bizonyos szintet (ami már magamnak is tetszik) egy olyan dolgot teszek meg,ami nekem kimaradt. Bepróbálkozom az összes olyan lánynál akinel eddig offos voltam...tovabbá a nyár folyamen egy 2 hetes nyári kiruccanás során szeretnék hm...sokszor más melett kelni..kimaradt..ez az egész...és ezzel lecsillapítom magam...teljen normális emberi dolog ez tőlem? Vagy inkább barátnőt keressek ehelyett?
Szerintem nincs azzal semmi gond, amit csinálni akarsz. Persze ha a csajok is tudják, hogy mi a szándékod és nem hiteted el velük, hogy tartós kapcsolatot akarsz velük.
2017. nov. 29. 01:20
2/6 anonim válasza:
azért kicsit önbizalomromboló lehet, ha pont az eddig távolságtartó lányokkal próbálkozol. Könnyebben jutsz célba ha azokat keresed akik pozitiv jeleket adnak. Ahogy a P. Mobil is énekli: "Azok a lányok tetszenek, akik szóbaállnak velem" :)
2017. nov. 29. 05:24
3/6 anonim válasza:
Nőként azt mondom, hogy ez undorító és szégyenletes, hogy azért, hogy te végre ne balfsznak érezd magad mert eddig elhanyagoltad a külsőd, most csajokat akarsz felpróbálni, hogy így éld ki az elmúlt éveidet. És mi a terv? Megrakod, másnap elküldöd a retekbe és kitolod fészre egy kockahas szelfivel, hogy az éjjel megint megpörgettem egy luvnyát, fú de király csávó vagyok?
A belsőddel szinte minden stimmel? Nem stimmel.
35N
2017. nov. 29. 07:26
4/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Én is 20 éves vagyok és még nem volt komolyabb kapcsolatom. Szerintem ennyi idősen az egyéjszakások siman beleférnek. Inkább most éled ki magad mint hogy 40 évesen kezd félre dugni a feleséged mert fiatalon nem éltél...
20/L
(Lányként állítom hogy ez nekünk nem “megalázó” én nem fogunk utána összetört szívvel fetrengeni!! Egy ilyen estébe mindneki úgyanúgy megy bele... semmi komolyság. Ha egy csaj élete szerelmet keresi az általában nem fekszik össze idegenekkel egy buliban)
2017. nov. 29. 13:57
5/6 A kérdező kommentje:
Ujjuj...félreértés neessék...nem fogok teljes fordulatot venni onnantól..és nyílvân nem azokat a lányokat fogom elsősorban keresni akik párkapcsolatot akarnak...aztán ki tudja..lehet holnap megtalálom életem szerelmét..aki mellet kitartok...ez ember változik...de mint minden embernek nekem is vannak vágyaim...amit eddig nem éltem meg...nem tapasztaltam, és tudtommal 1 xer vagyunk fiatalok ellenpélda én...sose néztem le azokat a lányokat akik buliznak és 2 hetente váltják a barátjukat...vagy az igazit keresi...vagy így érzi jól magát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!