Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyereknek jobb lenni, vagy...

Gyereknek jobb lenni, vagy felnőttnek? Indoklást is!

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miből gondoljátok, hogy a testi dolgokon kívül felnőttetek? Én 17 leszek idén és úgy érzem, hogy 5 éves korom óta ugyan olyan vagyok, persze a tudás azóta nőtt, de az érzések meg ilyesmi, semmi nem változik.
2010. máj. 31. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Mikor gyerek az ember felnőtt akar lenni. Mikor felnőtt, akkor meg gyerek. Én speciel nem tudom eldönteni melyik a jobb, mindig megvan a probléma amiből nem látszik kiút.

Jó gyereknek lenni, mert:

- nem kell komolyan megdolgozni semmiért,

- nincs komoly felelősség,

- mindent megtesznek érted,

Rossz gyereknek lenni, mert:

- a világ számodra félelmetes,

- tanulni kell, és mikor gyerek vagy ez mindig nagy probléma :D

- mindig megmondják mit csinálj, nincs függetlenség,

Jó felnőttnek lenni, mert:

- viszonylag szabad vagy,

- nem vagy ráutalva senkire,

(- ha szerencsés vagy, a saját főnököd lehetsz)

Rossz felnőttnek lenni, mert:

- sok a felelősségteljes döntés,

- mindenért komolyan megkell dolgoznod,

- gyermekként a szüleid, tanáraid ugráltattak, most meg a főnököd

2010. máj. 31. 16:27
 13/15 anonim ***** válasza:

én még csak 16 vagyok, de nem érzem jól magam így. sokkal jobban tetszett a 0-12 év és nem csak így utólag, akkor tényleg felhőtlenül boldog voltam, gátlások nélkül problémák nélkül, de most már egy ideje nem érzem jól magam a világban. jó, tudom ez nem egy normális 16 éve életszemlélet de reményeim szerint változni fog :)

16/L

2010. máj. 31. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
mondjuk már gyereknek nem számítok,de élet még előttem van ( 23 vagyok:) ) és azt mondom,nekem a barátokkal lenni gyerekként sokkal jobb,mint most,hogy már kezdem egy kicsit a jövőt is építgetni:)de semmit nem bántam meg eddig!:)
2010. máj. 31. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Gyerekkor a világ legjobb dolga :'D Visszasírom az óvodát..

14/F

2010. máj. 31. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!