Ti csikizni, vagy inkább csikizve lenni szerettek jobban? Mi a kedvenc technikátok?
Mindkettőt, de csak lányokkal tudom elképzelni.
Csikizni úgy, hogy a másik hason fekszik, én ráfekszem, de úgy, hogy a lába felé nézzek. Megragadom az egyik bokáját, jó erősen, hogy ne tudja elhúzni. Ő előre retteg, mert tudja, hogy meg lesz csikizve, de nem tudja pontosan, hogy mikor fogom elkezdeni. Én várok egy-két percet, hogy addig is rettegjen, aztán egy ujjamat végighúzom a talpán. Ha elég csikis, már ettől nevet. Akkor megint várok egy kicsit, aztán három ujjamat húzom végig a talpán. Majd váratlanul elkezdem a másik talpát csikizni. Lényeg, hogy sose tudja kiszámítani, mit fogok csinálni. Eközben a lábujjammal elkezdem a hónalját piszkálni.
Csikizve lenni meg úgy szeretek legjobban, ha hason fekszem, a másik rajtam ül és az oldalamat csikizi hátulról. Jó erősen, hogy már majdnem fáj, és csak akkor hagyja abba, amikor már nagyon elviselhetetlen. Én meg belefúrom a fejemet a párnába és úgy röhögök.
37/F
Az előzővel nagyjából egyet tudok érteni. Én 20 múltam de így is rengeteg tapasztalatom van csikizésből ;3 Kb olyannyira, hogy bárkivel a világon szívesen vetélkednék és összehasonlítanám magam csikizés terén. Elsőre lehet azt gondolják csak az ego-m nagy, de amint megérzik az ujjaimat a védtelen talpukon, hasukon, hónaljukon máris jön a nagy sikoltozó mosoly-ugrálás kombó >:3
20/F
Csikizni lányoknak a hasát és a köldökét.
Kedvencem technikám lefogni őket és nagyokat belefújni a hasukba, a köldökükbe belenyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!