Hogyan képzelsz el engem, szerinted, hogy nézek ki? :D
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 18:55
21/33 A kérdező kommentje:
ha akarsz:)
amúgy igen utálom a matekot a földrajzot szeretem
nem vagyok művészlélek :D
2010. máj. 30. 19:38
22/33 A kérdező kommentje:
mellesleg az angolt azt szeretem :DD
2010. máj. 30. 19:43
24/33 A kérdező kommentje:
okés :)
2010. máj. 30. 19:49
25/33 anonim válasza:
Érdi vagy 7.es és Szavi, Vera, Adri nevű barátaid vannak?:D
26/33 anonim válasza:
te vagy azaza aza Mounika sóvbol. Te tudod..amelyik csinálta aztata botrányt...todte...izéé...smindenkineké eemondotta, Hogy tudod Mounika mit mondott el? hát azt, hogy igen megerőszakoltam volt azt a quvát...igen azt. Ismerlek én tégedet ám...te anyaszomorító...hát láttalak a multkorjában amikor a Pestánál votál hogy a szerencsétlent foszd ki a vagyonábul. Nem vagyok én fancsal... És akkor még nem is mondtam el, hogy valújában ki es vagyol. Teeh...mingyááá megtéplek te. Kétszer felcsinált János aki már olyan vén, hogy pisilni se tud magátu de téged megeresztett. Hát ne mírgesicccsé me megpfozlak ebben a szent hejben.
27/33 anonim válasza:
Szépnek képzellek el mint mindenkit ezen a honlapon csak hogy nyugodt legyek.xD
28/33 anonim válasza:
nekem tök mind1, mindenképpen sunáználak. ha fiú vagy, akkor pofán lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!