Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha megtudnátok, hogy a Földet...

Ha megtudnátok, hogy a Földet elpusztítja a közeljövőben mondjuk egy égitest, ti várnátok?

Figyelt kérdés

Nekem talán be lenne karikázva a naptárban a nap :)

Bár tényleg szomorú dolognak találnám, de akkor mindem szenvedés is megszűnne a világon, amit nekünk élőlényeknek el kell szenvedni ebben az értelmetlen életben.

2017. okt. 27. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"de akkor mindem szenvedés is megszűnne a világon, amit nekünk élőlényeknek el kell szenvedni ebben az értelmetlen életben."

Kell? Te valamit kur vára rosszul csinálsz, ha neked szenvedni kell.

2017. okt. 27. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, én biciklire pattannék, és elkarikáznék a Jupiter valamelyik holdjára.

Vagy mire gondolsz, mit lehetne még tenni?

2017. okt. 27. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Még süteményt is sütnék neki.
2017. okt. 28. 08:36
 4/5 anonim válasza:

Amennyiben most szenvedsz a világban, mi lenne akkor, ha hirtelen mindenki úgy kezelné egymást, hogy annak úgysincsenek hosszútávú következményei? Sajnos elég naiv elképzelés azt várni, hogy mindenki ideálja a virágzó cseresznyefák közt sétálva és elmélkedve eltölteni az utolsó napjait.

Őszintén szólva én még a poklot is valahogy úgy képzelem el, hogy szimplán nincs tovább "tétje" a tetteknek. Félelmetesebb, mint a hagyományosabb leírása.

2017. okt. 31. 07:25
 5/5 anonim válasza:

Mostanában mindig pont ugyanezt érzem. :D De csak azért ilyet várni, mert rohadtul ki vagyok ábrándulva az emberekből önzőség lenne. :) Bőven elég lenne, ha engem venne célbe az az égitest, a többiek pedig élhetnének boldogan tovább. :) Az állatokat persze sajnálom és a Földet is. Jó azért az emberek között is van rendes. Sőt... Tudod, talán mégsem várom, de azért jó lenne, ha az idióta emberekkel, akik elszívják más energiáit és akik a szenvedést okozzák csinálnának valamit. Szomorú, hogy egyes emberek miatt sokan az egész Föld pusztulását kívánják. :( Mert néha van értelme az életnek, csak meg kell találni.

Na jó, azt hiszem várnám.

2017. nov. 14. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!