Miért mondta nekem ezt?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonom mondta, hogy a munkahelyén az egyik pasi röptében a legyet is........még téged is meg......mondta nekem.
Egy vonzó nőnek tartanak, akkor miért mondott ilyet. Mert akkor még megérteném, ha egy ronda, gusztustalan nő lennék.
2017. okt. 15. 13:34
1/2 anonim válasza:
Hát lehet, hogy a pasi csak ARRA megy. És ezért mondták, mert szép nő vagy, és alkalmas lennél erre a célra.
2/2 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy arra mondják ezt, aki nőcsábász, de azért mondják rá, mert mindegy neki, hogy ki, vagy milyen. És mivel azt mondta nekem, hogy még téged is............olyan mintha azt mondta volna te is jó leszel neki. Ez akárhogyan nézem nem dicséret, hanem inkább ledegradáló, amit azért nem értek, mert mint írta is, vonzó nőnek tartanak.
2017. okt. 16. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!