Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon szar napom van, mit...

Nagyon szar napom van, mit csináljak? 17/f

Figyelt kérdés
Ma egy órát késtem a suliból mert elromlott az ébresztőóra. A szünetben verekedésben volt részem.Utánna valami műszaki ok miatt be volt zárva a bank, pedig fontos lett volna átutalni egy összeget, jön a büntetés majd hogy nem utaltam át a pénzt. Utánna elba..ott egy autó a bringával a bringának annyi. Utánn el mentem edzeni és majdnem megfulladtam nert nem birtam kinyomni a sulyt. Az utolso gyakorlaznal pedig elszakadt a nadragom. És még tanulnom is kell. Az elöbb mértem a vernyomasom: 170/90 full ideg vagyok. És egy 10 perce kb lepattintottan facebookon azt a lanyt akirol mindig is almodoztam, szo szerint azt irta hogy nem akar tobbet latni.Ha holnap is ilyen napom lesz akkor eskü megőrülök.
2017. okt. 11. 20:05
 1/2 anonim válasza:
100%
Verd ki.
2017. okt. 11. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:

#1 Attól nem megy le a vérnyomása.

- egyszer legalább mindenki elkésik, örülj, hogy tovább alhattál.

- te vertél vagy téged vertek? Ha előbbi, akkor levezetted a reggeli feszültséget, ha utóbbi, akkor levezették rajtad a reggeli feszültségedet.

- utalhattad volna interneten keresztül is

- nem haltál meg, csak a biciklinek lett Sanyi. A karma figyelmeztető jelet küldött neked, hogy rossz energiákat bocsátasz ki.

- te viszont nem vetted a jelet, elmentél edzeni hipertóniás állapotban, mert nem volt elég, hogy elütöttek, még kellett egy kicsit gyúrni combizomra.

- azután a karma küldte a következő jelet, elszakajtotta a gatyádat.

- te pedig, hogy mindezt szépen megkoronázd, jól kiferenceltél magaddal azzal, hogy a csajt, akire a Herlitzed meredezik, elküldted melegebb éghajlatra.

Azt javaslom, ha szаrul kezdődik a napod, akkor jobb ha alapjáratra állítod magad, mert könnyen a hullaházban végezheted.

Szokás mondani, hogy: Ma nincs jó napom, inkább nem csinálok semmit, nehogy nagyobb baj legyen.

2017. okt. 12. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!