Mi a mondanivalója ennek a született feleségek monológnak?
Nagy rajongó vagyok és eddig minden epizódzáró monológnak értettem a mondanivalóját de ennek nem igazán. Mások is irták, hogy ezt elég nehéz megérteni,nem úgy mint a többit.
Most mondhatjátok, hogy túl kicsi vagyok ehhez, hogy megértsem, de eddig mégis az összeset megértettem. Szóval léccives ne gyertek ezzel. Léccives magyarázzátok el vagy csak egyszerűen írjátok le, hogy mit akar jelenteni,mi a mondanivalója. Nagyon megköszönném :( 17L
Így hangzik: „Mindenkinek megvan az oka rá, hogy újra írja a történelmet. Olykor önmagunknak biztosítunk alibit. Van, hogy bántani akarunk valakit, aki minket bántott. És van,hogy egyszerűen csak meg akarjuk kímélni magunkat a szégyentől. Persze vannak, akik úgy vélik, hogy a történelem átírása pusztán kegyes hazugság. De hát mi is az a történelem, ha nem egy sor közmegegyezéses hazugság" 3.évad 4.rész [link] -itt a link ha megakarjátok nézni, csak ez eredeti nyelven van (angolul)
Mondom mások is írták a neten, hogy nem értették teljesen. Nálam nagyobbak is mondták,hogy nehéz megérteni. Ti értitek a mondanivalóját?
igen, teljesen érthető
van ami történt és van ahogy emlékszel rá (történelem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!