Teljesen szét vagyok esve, tudna segíteni valaki?
Próbálj ki egy olyan napot, hogy egy napig semmire nem gondolsz, csak kikapcsolódsz.
Utána tiszta fejjel gondolkozz.
Környzetváltozás:pl menj el másik városba dolgozni,tanulni.
A szüleid: nos, én idős szülők egykéje vagyok, szerettek a maguk módján, de kommunikálni sosem tudtam velük. Ezt el kellett fogadnom ,olyan, mintha egy másik világban élnének.
Mindenképpen keresd meg azt a tevékenységet,amiben örömöd leled, akár egy új hobbi, vagy gondolj vissza, van olyan dolog,amit régen nagyon szerettél,de abbahagytad?A sport nagyon jó depresszió,hangulatingazodás ellen, főleg,ha nem magányosan végzed.
Extra tipp:amit én nagyon szeretek és kikapcsol, a túrázás és a kerékpározás.
Nem egyedi ami veled történik, kapunyitási pánik, így hívja a szakirodalom, tulajdonképpen most kell kitalálnod önmagad.
Tanulsz vagy dolgozol?
Naplóírás, klisének hangzik de jó dolog.
Én nem vagyok valami vallásos,de szoktam olyat csinálni,amikor nagyon tele a fejem, hogy csak beülök egy templomba(nem misére, csak úgy) és ott vagyok. Lehunyom a szemem és relaxálok.
szülőktől távol?
mit?
érdekel? jó vagy benne?
19 évesen már tanulás mellett is lehet függetlenedni: diákhitel, ösztöndíj, munka
Az emberek 90%-a nem a szüleivel beszéli meg a problémáit 19 évesen, pár szülő van,aki alkalmas rá.
Pl én a 90-es években voltam tini, akkor alakultam ki,a a szüleim a Kádár--korszakban szocializálódtak, hát lövésük nem volt az új világról.
Mit tudott volna nekem anyám mondani,akit 19 évesen, végzés után kihelyezett az iskolája x munkahelyre és onnan ment nyugdíjba?
Semmit.
Vagy apám ,aki egy szál érettségivel végigtolta az életét.
Magas volt nekik, hogy mi az, hogy valakinek diplomája-nyelvtudása van és nehezen talál állást.
Előző vagyok.
Apámat ráadásul az idős nagyanyja, az én dédanyám nevelte fel.
Született 1890.
Na,képzelheted, milyen világképet adott át neki az dédi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!