Miert vagyok folyton idegbeteg mostanaban?
Hidd el, ha túl sokat nyomod a sportot és nagyon kifáradsz és a szervezetednek nem elég a pihenés (teszem azt max 7 óra alvás naponta) akkor az nagyon le tudja vinni az ingerküszöbödet.
Nekem anno elég volt a 2 egybekötött tesióra amikor folyamat futottunk meg fociztunk.
Utána nem igen kellett bárkinek is beszólnia, mert nem szóltam, hogy fejezze be hanem ütöttem függetlenül attól, hogy milyen szintet ütött meg a beszólása.
Mostanában is, hogy néhanapján csak 6 órát tudok aludni kelés utáni 3 órában olyan vagyok, hogy legjobb barátomon kívül senkit se tudok elviselni a környezetemben.
Én ezt úgy kontrollálom már, hogy tudom mit tennék szívesen adott helyzetben de inkább elmegy onnét, nekem is jobb lesz meg az illetőnek is, vagy inkább nem is szólok senkihez amíg nem normalizálódok aztán agyba dughatós füles és valami nyugis zene.
Rá fogsz jönni magadtól is, hogy mit kell majd csinálnod a feszült helyzeteidben, hogy senkit se érjen sérelem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!