Hogyan lehetek jobb emberbarát?
Figyelt kérdés
Nagyon előítéletes vagyok.
Már nagyon régóta az a problémám, hogy meglátok valakit az utcán és nem áll jól neki a haja, akkor azt gondolom magamban "De gáz vagy haver"
Vagy ha meglátok egy embert nagyon bő farmerben, akkor is
"Hetvenes évek már lejártak" gondolatok fogalmazódnak meg a fejemben.
Nagyon szeretnék már megszabadulni ettől a rossz szokásomtól, mert így én sem várhatom el, hogy valaki pozitívan nézzen rám és én sem szeretném még gondolatban sem bántani az embereket.
2017. szept. 26. 10:48
1/2 anonim válasza:
egyszerűen jegyezd meg, hogy senki sem tökéletes. de igazából ilyeneket mindenki gondol néha, amiket te :D
2/2 anonim válasza:
Ne is foglalkozz vele haver. Én is ilyen vagyok! Túl nagy bennünk a világ gyűlölet és túl okosok vagyunk erre világra.
Én jól érzem magamat így. senkit nem engedek közel magamhoz. De sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!